Fri frakt vid 1000:-

Om Oss

THESERA SWEDEN är svensk distributör och samarbetspartner till THESERA KOREA som är tillverkare av de välkända och professionella hudvårdsmärket THESERA

MER OM THESERA KOREA

THESERA grundades 2011 i Sydkorea och startade som ett exklusivt professionellt hudvårdsmärke. För dem som vill ha resultat men är rädda för eller vill undvika kliniska ingrepp med nålar, som också har allvarliga biverkningar, presenterar THESERA icke-invasiva, säkra och effektiva anti-agingprodukter och behandlingar.
THESERA växer och utvecklas mycket snabbt och finns för närvarande i 27 länder runt om i världen. THESERA erkänns som ett ledande varumärke i Sydkorea, med sin behandling-THESERA L, är privat (första plats, tre år i rad) och får högst poäng i kategorin # Kundtillfredsställelseindex ”
Bästa tekniken. Differentierat varumärke. Resultatinriktade produkter
MR INNOVATION FoU-forskningscenter och THESERA forsknings- och utvecklingsteam har kontinuerligt arbetat för att utveckla bättre, mer effektiva produkter för frisk och vacker hud genom systematisk produktforskning och noggranna, avancerade ingrediensprovningar. Baserat på tron att THESERA kommer att producera kosmetika av bästa kvalitet kommer varumärket att förbättra hudens grundläggande problem och uppfylla drömmen om frisk hud och skönhet.
THESERA: s FoU-team har utvecklat TDN-tekniken som är nyckeln till de nålfria anti-aging-lösningarna.

Produktkoncept
THESERA (”sera”) som betyder ”den som lyssnar”, är utformad med begreppet ”bok” som är lösningen för dem som har hudproblem. Bokkonceptet innebär också att THESERA inte bara levererar kosmetiska produkter utan också ger kunskap om hud.

Slogan
Skönhet utan smärta och nålar.

Varumärkesymbol och huvudfärg
Varumärkesymbolen innehåller tecken på skönhet och symbolisering av hudens tillstånd som förändras / förbättras av experter.
Den orange färgen, som är huvudfärgen i varumärket THESERA, hjälper dig att känna dig varm och lugn i sinnet.

Anti-aging terapier
THESERA erbjuder innovativa och avancerade hudåldersbehandlingar mot åldrande.

TDN nano-bioteknik
THESERA utvecklar och tillverkar hudvårdsprodukter av högsta kvalitet baserat på den patenterade TDN-tekniken (Transfer Double Nanosphere – dubbel inkapsling av aktiva ingredienser för säker och djup penetration i huden).

THESERA Cosmeceuticals
THESERA Cosmeceuticals är hudvårdsprodukter på medicinsk nivå, dvs. mer effektiva än vanliga kosmetika, men utan de biverkningar som kan uppstå vid användning av läkemedel.

Patenterad teknik
THESERA har utvecklat sin egen patenterade teknik och forskar kontinuerligt och vidareutvecklar för att öka effektiviteten i sina produkter och råvaror.

Prisbelönt och certifiering
THESERA har bevisat sin tillförlitlighet genom flera certifieringsbyråer i Korea och utomlands och har vuxit till ett varumärke som kunder litar på.

Kompletta kliniska prövningar
THESERA har utfört flera kliniska tester för allergier och hudirritationer som har visat allergivänliga produkter och behandlingar utan biverkningar.