Fri frakt vid 1000:-

THESERA H-Nålfri Carboxy

Thesera H är en behandling som fyller och återfuktar huden genom att stimulera vattenceller. Det håller fukten inlåst i hudcellerna, förbättrar hudens motståndskraft och får huden att stråla. Thesera H jobbar även med att stärka ansiktsmuskulaturen genom en speciell syramassage och syresätter cellerna med syrerikt blodcirkulation,
Thesera H är behandlingen som ger en len och strålande hud som succesivt naturligt ökar volymen i huden.

Hur fungerar Thesera H?

Hudtorrhet uppstår ofta när aquaporinerna inte fungerar optimalt. Aquaporiner, även kallade vattenkanaler, är membranproteiner som selektivt underlättar transporten av vatten in och ut ur cellerna. Om aquaporinerna är aktiva, upplevs huden som väl återfuktad utan att kännas stram.

Thesera H öppnar dessa vattenkanaler genom att öka kroppstemperaturen, samtidigt som den eliminerar avfall i huden genom att stimulera de parasympatiska nerverna. Dessutom återställer den hudens förmåga att bevara fukt med hjälp av ämnen som NMF (Natural Moisturizing Factor). Denna process leder till snabb syretillförsel, förbättrad hudens elasticitet och överlag bättre hudhälsa genom tillfälligt höjd kroppstemperatur.

När Hydroglow Cell Recovery Ampoule appliceras fungerar den som en ytterligare vattenkanal, vilket möjliggör snabb absorption av fukt och antioxidanter. Detta bidrar till att öka hudens hydrering och volym.

Vilka tillstånd kan behandlas med Thesera H?

Thesera H-behandlingen är särskilt effektiv för att minska följande hudtillstånd:

  • Torr och uttorkad hud
  • Rynkor och linjer
  • Aknebenägen hud ( stör aknebakterien)
  • Mogen hud  

Hur många behandlingar behöver jag för att få hållbara resultat?

Resultat kan ses redan efter en enda behandling. Beroende på din hudvårdsrutin och livsstil kan det vara nödvändigt med flera behandlingar, oftast månatligen, för att bibehålla en optimal nivå av återfuktning och syresättning för hudcellerna.

Behöver jag särskild vård efter min Thesera H-behandling?

Efter en Thesera H-behandling är det viktigt att följa vissa riktlinjer. Undvik direkt solexponering, alkoholkonsumtion, bastubad och intensiv träning på behandlingsdagen. Använd endast vatten för att tvätta ansiktet på behandlingsdagen och använd rekommenderade fuktgivande produkter som Hydroglow Cell Ampoule och Hydroglow Cell Cream hemma för att upprätthålla de långvariga resultaten. Daglig användning av solskydd är också viktigt för att skydda din hud.
Vem kan ha nytta av Thesera H-behandlingen?

Thesera H-behandlingen är anpassningsbar och lämplig för alla hudtyper och hudfärger, både för män och kvinnor. Den kan också anpassas efter hudens känslighet för att säkerställa en skonsam och effektiv behandling.