Fri frakt vid 1000:-

NÅLFRI TRÅDLYFT KURS THESERA L

  • 4 900 kr

Thesera L- online-kurs, perfekt för hudvårdsterapeuter och skönhetsspecialister som vill lära sig den senaste tekniken inom nålfri trådlyft.

Produkten är för tillfället slut i lagret

Dela
Artikelnummer: 12

Thesera L Nålfri Trådlyft Kurs

Thesera L Nålfri Trådlyft Kurs är en online-kurs som hålls via Zoom och är perfekt för hudvårdsterapeuter och skönhetsspecialister som vill lära sig den senaste tekniken inom nålfri trådlyft. För att boka Thesera L Nålfri Trådlyft Kurs online köper du först kursen här sedan gör du din bokning här →www.bokadirekt.se. Kursen kan även hållas på plats i Norrköping för att boka kursen på plats,  välj en passande tid här →www.bokadirekt.se 

Bokingsinformation 

Efter att du lägger en beställning på “Thesera L Nålfri Kurs” här, får du varorna skickade till dig innan kursstart. 

För att boka en passande tid för dig och tilldelad hudterapeut gör du en bokning här → www.bokadirekt.se  (lämna ditt ordernummer i bokningen). 

Obs, du behöver ha en modell redo för att genomföra det praktiska momentet. 

Vad ingår i kursen?

Kursen inkluderar ett Thesera L Kit med allt du behöver för att genomföra 4 nålfria trådlyftbehandlingar. Kurspaketet innehåller:


  • 1 Thesera L Kit

  • 1 Rengöring Perfect Pearl and Bubble 100 ml

  • 1 Pensel

  • 1 Hydroglow Cell Ampoule 200 ml

  • 1 Hydroglow Cell Cream/ Growth Recovery Cream 100 ml

Med Thesera L Nålfri Trådlyft Kit kan du hjälpa dina kunder att uppnå ett yngre och mer vitaliserat utseende utan kirurgi eller invasiva ingrepp. Thesera L-kitet en utmärkt resurs för att utveckla dina färdigheter och erbjuda det senaste inom hudvårdsteknik till dina kunder.