Fri frakt vid 1000:-

Thesera Air In System

Thesera Air-In System är en innovativ, icke-invasiv och beröringsfri teknologi som möjliggör djup absorption av aktiva ingredienser i huden. Detta avancerade system genererar en hög koncentration av syre och erbjuder en tydlig fördel genom att hjälpa cellerna att återställa och normalisera hudens skadade barriärer. Detta uppnås med hjälp av Localized Dynamic Micro-massage (LDM) med hög densitet, vilket effektivt främjar hudens återhämtning.

Nålfri Luftinjektionssystem

Air In System är en unik multifunktionell absorptionssystem som är ett icke-invasivt, icke-kontakt transdermalt tillförselsystem för nanoinkapslade aktiva ingredienser. Air In System levererar aktiva ingredienser till de djupa hudlagren utan att bryta hudbarriären, helt utan smärta eller nålar. Detta tillförselsystem ökar effektiviteten av aktiva ingredienser. Den ger också ökad syresättning och bredare täckning i huden.


Med Ultraljudsenhet

I detta system finns även en ultraljudsenhet som hjälper till att öppna nanokapslarna och frisätta deras innehåll i huden. För att aktivera de aktiva ingredienserna använder vi 3MHz ultraljudsenergi med mikrofrekvenser på upp till 3 miljoner per sekund.  Resultatet är återfuktad och elastisk hud, en starkare hudbarriär och aktivering av de aktiva ingredienserna som absorberas genom lufttrycksinjektionen och hudens cellaktivitet.Med TDN nanoteknik

Exklusiv patenterad teknologi: Snabb Penetration PLGA

TDN-PLGA

Ökar absorption och hållbarhet genom att absorbera aktiva ingredienser i huden gradvis och intensivt.

Dubbel kapsling förbättrar stabiliteten och skyddar aktiva ingredienser från pH, temperatur och tid.

 Kapslar in alla ingredienser

 Skadar inte epidermis

 Absorberar specifika ingredienser utan nålar

VIKTIG ingredienS i Air in System AmpullernaNAD+

Nikotinamid Adenin Dinukleotid

Det är en cell-till-cell signalerande ingrediens som består av vitamin B3 (Niacin) och nukleinsyra.

Dess effekt är att lösa underliggande orsaker till hudens åldrande genom att kommunicera med cellerna och uppmana dem till att återställa sig och skapa nya hälsosamma föryngrade celler.BEHANDLINGSMÖJLIGHETER MED AIR IN SYSTEM

ACNE AMPOULE


Blockerar den underliggande orsaken till aknebenägen hud genom integrerad hudbakteriehantering.

Nedsatt metabolisk funktion, orsakad av störningar i cell-till-cell-signalering, kan leda till hormonell obalans, överproduktion av talg och ökad närvaro av skadliga bakterier. Detta i sin tur kan ge upphov till inflammatoriska hudproblem.

De viktiga ingrediensera NAD+, ämnen som stödjer cell-till-cell-signalering, magnesium och salicylsyra. Dessa ingredienser är utvalda för att förbättra hudens tillstånd genom att minska överproduktionen av talg, behandla återkommande akne och lindra inflammatoriska hudåkommor. Produkten har även en lugnande och desinficerande effekt på huden för att främja en friskare och mer balanserad hud.

CERATOIN AMPOULE

Behandlar de underliggande orsakerna till torr hud

Hudbarriärrebalanserande behandling

- Huvudingredienser: NAD+, Ceratoin, Sodium PCA-

Air-in Ceratoin Ampoule stärker bindningsförmågan hos lipider mellan hornhinnevävnad och gör enheten mellan döda hudceller stabil, skyddar huden från olika hudirriterande ämnen och håller den fuktiga inuti huden. Som ett resultat förbättrar det fuktbevarandet av huden och löser den grundläggande orsaken till torrhet.

ROOTENSION AMPOULE

Behandlar de bakomliggande orsakerna till hårbottens åldrande.

Intensiv hårrotsbehandling för att stärka hårbotten och lindra håravfall.
Hårrotsförsvagning och brist på kollagen, som fungerar som en bro mellan hår och hårbotten, leder till hårbottens åldrande såsom förlust av elasticitet, försvagning av hårrötter, generering av döda hudceller och håravfall. 

Viktiga ingredienser som NAD+,cell-till-cell-signalerande och svart EX-kollagen stödjer hårsäckscellerna i hårroten för att stärka hårbotten.

Detta resulterar i hårbottenlyft, förbättring av hårbottens elasticitet, lindrar håravfall och stärkande av hårroten.


ARGININE AMPOULE

Behandlar de underliggande orsakerna till fettcellernas åldrande 

Nyckelingredienser som NAD+, Arginin, Karnitin, Kronärtskocksbladsextrakt och Hyaluronidas hjälper till att behandla de underliggande orsakerna till åldrandet av fettceller genom ett effektivt fettförbränningssystem. NAD+ och Arginin fungerar som signalmolekyler mellan cellerna, vilket hjälper till att bryta ned fett och öka den metaboliska aktiviteten för att främja borttagning av fett.TONING AMPOULE

Lösa de underliggande orsakerna till pigmentering 

Huvudingredienser: NAD+, Tranexamsyra, Niacinamid, Bisabolol och Mandelsyra 

Air-in Toning Ampoule är speciellt framtagen för pigmentfläckar som lätt kan försämras och återkomma. Den blockerar melaninproduktionen som tränger djupt in i dermis-skiktet och förebygger återfall för att återställa huden till en frisk och strålande ton inifrån. Tranexamsyra och NAD+ (den ingrediens som signalerar mellan celler) skyddar huden mot melaninaktivering och återställer den till sin naturliga, klarare skönhet.


REPAIR AMPOULE

Behandlar de underliggande orsakerna till åldrande hud.

Föryngrar huden genom att kommunicera med celler till att signalera till yngre cellförnyelse.

Viktiga ingredienser som NAD+, Sericin: Stramar upp hudbarriären och är den ingrediens som mest liknar vår hudprotein samt återfuktar huden. Fibroin som förstärker hudens regenererande kraft för att läka sår och göra huden hälsosam.