Fri frakt vid 1000:-

THESERA O MELA CELL CLIMAX AMPOULE KURS

  • 5 900 kr

Thesera O Kurs är en online-kurs som hålls via Zoom och är perfekt för hudvårdsterapeuter och skönhetsspecialister

Produkten är för tillfället slut i lagret

Dela
Artikelnummer: 40

Thesera O Mela Cell Climax Ampoule Kurs

Thesera O Mela Cell Climax Ampoule ingår som en del av Thesera O serien och är en intensiv upplysande vård med antioxidantnätverk som skapar en synergieffekt- och höjer hudens melanin. Hudvårdskurs är en online-kurs som hålls via Zoom och är perfekt för hudvårdsterapeuter och skönhetsspecialister som vill lära sig den senaste tekniken inom hudvård. För att boka Thesera O kurs online köper du först kursen här sedan gör du din bokning här →www.bokadirekt.se. Kursen kan även hållas på plats i Norrköping, skulle du vilja boka kursen på plats gör du din bokning här →.www.bokadirekt.se 

Bokningsinformation

Efter att du lägger en beställning på "Thesera O Hudvårdskurs" får du varorna skickade till dig innan kursstart. För att boka en passande tid för dig och tilldelad hudterapeut gör du en bokning här → www.bokadirekt.se (lämna ditt ordernummer i bokningen). Obs, du behöver ha en modell redo för att genomföra det praktiska momentet.

Vad ingår i kursen?

Kursen inkluderar fem Thesera O-paket som räcker till 20 behandlingar. Thesera O-paketen innehåller åtta certifierade ingredienser som blandas med den bästa kombinationen och löser fyra stora hudproblem (porer, torrhet, rynkor, pigmenteringar). Fördelarna inkluderar en ljusare hy, minskade pigmenteringar, minskade ålderstecken, förbättring av rynkor, intensiv återfuktning och uppbyggnad av volym i huden.

Thesera O Hudvårdskurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter och erbjuda det senaste inom hudvårdsteknik till dina kunder.